Virya yoga

En dynamisk, flytende  og leken yogapraksis tilpasset nordiske kropper i dag.

Virya yoga variert passer for deg som vil ha en dynamisk yogapraksis, og som har gått på Yogaskolen, Virya yoga eller har litt erfaring fra annen dynamisk yoga.

Virya betyr energi, entusiasme og kraft, og er en dynamisk yoga utviklet spesielt med tanke på nordiske kropper. Vi bruker hjelpemidler som klosser og belter for at kroppen skal finne støtte i stillingene, og vi praktiserer til musikk.

En Viryayogaklasse inneholder alltid øvelser fra 10 ulike moduler i en gitt rekkefølge. (Oppvarming, solhilsen, stående øvelser, balanser, mage- og armstyrkende øvelser, hofteåpnere, bakoverbøyninger, fremoverbøyninger, avsluttende øvelser og avspenning). Det kan være ulike øvelser fra gang til gang innenfor de ulike modulene, så klassene kan oppleves forskjellig selv om de følger et mønster. Biomekanikk, eller læren om hvordan kroppen beveger seg er et viktig element i Viryayoga. Vi gjør ikke stillingene for stillingenes skyld, men ønsker å strebe etter at yogaen blir så tilpasset den enkelte kropp som mulig, for å unnga skader og slitasje. Hver Viryaklasse innledes med et filosofisk tema.  

Meld deg på her!

I januar flytter JA yoga inn til Magenta yoga på Nadderud.