Våre yogalærere

Anne Tine Moltzau

Anne Tine ble besatt av yoga da hun begynte sin Ashtanga praksis i 2008. Etter å ha mistet jobben kom ideen til å starte opp et yogasenter i Bærum, og i 2011 startet hun opp JA Yoga sammen med Janne Vinje Martinsen. Anne Tine er sertifisert yogainstruktør i medisink yoga for barn og ungdom med Åsa Halvarsson. I tillegg har hun sertifisert seg i 50 timer Restorativ yoga utdannelse med Ateeka og fullført en 250 timers utdannelse i Yoga Somatics med Ateeka (som er en mye mykere yogaform enn den hun ble besatt av). I 2018 fullfører hun også en 250 timers utdannelse i Somatic Bodywork med Ateeka.

Christina Danielsen 

Christina is a certified yoga teacher with many years of experience. «Like my students, I am constantly evolving and always including newest scientific research in my classes, evaluating the results by communicating with my students on a personal level. My passion lies in offering the fantastic tools of yoga, teaching how to deepen your awareness, how to live your life more awake, more vibrant, more relaxed, more connected.

Herdis

Herdis er sertifisert YogaUnião instruktør og utdannet sosionom fra Island. Hun begynte sin utdanning med tre måneders intensiv kurs ved Den Skandinaviske Yoga og Meditasjonskole i Sverige i 2010. Deretter bodde hun i ashramet ved samme skole, hvor hun studerte klassisk yoga i 1 år. Hun har to barn og har praktisert yoga under og rett etter graviditet.

Janne Vinje Martinsen

Janne Vinje Martinsen fikk øynene opp for yoga og begynte sin praksis i 2006. I 2011 sluttet hun i sin faste jobb og startet JA Yoga sammen med Anne Tine Moltzau. På mange måter endret yogaen Jannes liv, og hun er nå Viryayogalærer, i tillegg til at hun har utdannelse i Medisinsk yoga for barn og ungdom, Superswing og Yin yoga.

Kamilla S. Seljelid

Kamilla ble først introdusert til yoga da hun som 18 åring flyttet til Australia i 2011. Hun tok utdanning i Hatha yoga ved Breath of Life Yoga Centre i Hellas i 2016. I 2017 videreutdannet hun seg til instruktør i barne- og familieyoga ved Rainbow Yoga. I tillegg har Kamilla en bachelorgrad i filosofi og en mastergrad i internasjonale relasjoner og kommunikasjon ved Bond University. I løpet av utdanning sin forsket hun på fordelen ved yoga for både barn og voksne, og skrev en masteroppgave om fordelen ved yoga for barn med traumer. 
I tillegg til å undervise yoga for barn og voksne jobber Kamilla som danselærer og som foredragsholder for Amnesty International. Kamilla er opptatt av at yoga er for alle! 

 

Kathrine Solvær Arkøy

Kathrine Solvær Arkøy har en 3,5 års utdanning innen klassisk yoga, gravideyoga og barneyoga. For Kathrine er yoga en livsstil, som hun integrerer i hverdagen på mange ulike måter. «Jeg er opptatt av at vi har forskjellige kropper og ofte både utfører og opplever øvelsene ulikt. I min undervisning legger jeg vekt på å tilpasse øvelsene etter ønske og behov hos den enkelte. I yoga trener vi på å måle oss med oss selv og ikke med andre.»

Kirsti

Kirsti Egge Haugstad kan mye om kropper, og jobber til daglig som spesialsykepleier. Hun er sertifisert Viryayogalærer og har en solid kompetanse og erfaring som gjør at hun trygt kan veilede både nybegynnere og øvede på yogamatten. Hun er kunnskapsrik og trygg i sin rolle som yogalærer og hennes undervisning er variert og ofte overraskende med tydelige instruksjoner.